Menu
Min kundvagn

Om oss

Fönsterputsredskap.com är en effektiv, kostnadsmedveten internetbutik som erbjuder ett kvalificerat utbud av Professionel Fönsterputsredskap till professionell fönsterputsning för den kvalitetsmedvetna konsumenten och den professionell fönsterputsare.

Vår mångårig erfarenhet från internetbutiken www.vinduespudsning.com gör att vi erbjuda kvalitetsvaror till konkurrenskraftigt pris samt tillgodose kundernas behov av trygga köp och snabba leveranser.

Företagsuppgifter:
Vinduespudsning.com ApS
Johnni Hanson
Org. nr: DK-38010948

Huvudkontor med Showroom, webbshop och leverans av varor

Adress:

Industriparken 12
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: (+45) 28 12 45 69
E-post: ordre@timesolution.dk


Om vår svenska avdelning:

Jesper Strand flyttade från Danmark till Sverige får 10 år sedan och startade då upp det företag som idag heter Strands Facility Management AB. 

"För drygt 6 år sedan köpte jag min första renvattensanläggning på Vinduespudsning.com och har sedan dess framgångsrikt arbetat med det ultrarena vattnet både till fönsterputs, fasadrengöring och städning. Under åren har jag byggt flertalet anläggningar och skaffat mig stor kunskap om hur man optimerar användandet. Ring mig gärna eller boka tid för besök i vårt showroom. Jag delar gärna med mig av mitt vetande och hjälper dig med er anläggning!"

Showroomet finns vid Nyköping, 1 h söder om Stockholm. Öppet efter överenskommelse. 

Framöver kommer det även att finnas ett showroom i Nacka i Stockholm.

info@strandsfonsterputs.se

0760 - 47 07 66

Välkomna!